Een rolstoel koop je niet online. Je wilt weten hoe de rolstoel rijdt en hoe je er in zit. Ook het gewicht en het formaat van de rolstoel kunnen voor jou belangrijk zijn.

Om ervoor te zorgen dat je zeker weet dat je een rolstoel koopt die je fijn vindt, kun je al onze rolstoelen vrijblijvend uitproberen in ons O4 Experience Center in Varsseveld. Van alle modellen hebben we een rolstoel staan waarin je een proefrit kunt maken. Daarnaast maak je ook kennis met onze meetapparatuur, accessoires en vakkundige mensen.

BodyScan
Een van onze meetinstrumenten is de 3D BodyScan. Door middel van een scanner kunnen we van ieder beeld een 3D afbeelding maken. Vanuit verschillende hoeken leggen we beelden vast die de unieke geometrie van de mens verbindt tot een 3D-model. 

Wil je een van de rolstoelen in ons Experience Center uitproberen of een passing uit laten voeren voor een rolstoel op maat? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Eerst een indruk krijgen van ons Experience Center? Bekijk de video hieronder.

 

O4 WheelChairs 3D BodyScan

contact

kontakt

contact

contact