ReVa Gent 2017 was wederom een groot succes, mede dankzij u!

Een vraag over dienstverlening? Op zoek naar het juiste hulpmiddel? Op REVA vond u zeker de juiste oplossing! Daar zorgden de 160 exposanten voor! De 15e editie van deze informatiebeurs had aandacht voor een steeds breder publiek. Van jong tot oud, van mensen met een kleine tot meer ingrijpende beperkingen, van professionele hulpverleners tot mantelzorgers en familie.

Deze beurs is de plaats bij uitstek waar fabrikanten en verstrekkers van hulpmiddelen, organisaties die diensten aanbieden, verenigingen van personen met een handicap en de bezoekers elkaar ontmoeten. De eerste REVA-beurs werd in 1989 georganiseerd in Flanders Expo te Gent. Van 75 exposanten en een 3000-tal bezoekers toen, groeide REVA uit tot een beurs met 150 exposanten en 15.000 bezoekers.

Op onze stand heeft u zich kunnen laten informeren over ons assortiment en met ons van gedachten kunnen wisselen over de meest recente marktontwikkelingen. Vanuit ons assortiment hebben wij u verschillende ontwikkelingen mogen tonen. Highlights op onze stand waren de WorkHopper en de zitorthese carrier voorzien van Lewis-opbouw. Deze oplossingen maken het mogelijk om onze rolstoelen nog verder aan de wensen van u en uw klanten aan te laten sluiten.

Heeft u onze stand bezocht? Dan willen wij u hartelijk danken voor de getoonde interesse in ons bedrijf en onze producten. Uw mening is zeer belangrijk voor ons. Wij willen u aangeven dat, voor het geval u nog informatie bij ons heeft aangevraagd, wij deze reeds aan u hebben verstuurd. Indien u aangegeven heeft een afspraak in te willen plannen, wij u hierover ook reeds benaderd hebben.

Heeft u ons tijdens de beurs niet kunnen bezoeken? Wenst u alsnog een informatiepakket, een afspraak of heeft u naar aanleiding van dit schrijven nog vragen of wensen? Wij horen het graag!

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

contact

contact

contact

kontakt

O4 Wheelchairs - Beurs - ReVa - Gent