O4Wheelchairs_Deelnemer_Rehacare2017

Terugblik RehaCare 2017

20-10-17

O4 Wheelchairs kijkt terug op een zeer succesvolle deelname aan de REHACARE 2017. De bezoekersaantallen, in totaal 39.000,  tonen ook dit jaar weer dat deze beurs haar naam als grootste platform voor innovatie binnen de revalidatiebranche waardig is. Tijdens de RehaCare 2017 presenteerden 780 exposanten uit 39 landen nieuwe hulpmiddelen en inzichten, die voor mensen met een handicap of een zorgbehoefte een zelfstandig(er) leven mogelijk maken.

O4 Wheelchairs - Beurs - ReVa - Gent

ReVa Gent groot succes!

17-01-17

ReVa Gent 2017 was wederom een groot succes, mede dankzij u!

Een vraag over dienstverlening? Op zoek naar het juiste hulpmiddel? Op REVA vond u zeker de juiste oplossing! Daar zorgden de 160 exposanten voor! De 15e editie van deze informatiebeurs had aandacht voor een steeds breder publiek. Van jong tot oud, van mensen met een kleine tot meer ingrijpende beperkingen, van professionele hulpverleners tot mantelzorgers en familie.

Werken in jouw rolstoel

WorkHopper - Video

06-10-16

In deze video presenteren wij de mogelijkheden van onze nieuwste rolstoel, de WorkHopper!

Werken in jouw rolstoel heeft nog nooit zo veelzijdig kunnen zijn, je past je rolstoel en daarmee je zithouding aan naar dat je van werkzaamheden wisselt!

Deze rolstoel biedt nog meer mogelijkheden om van zithouding te veranderen, erg geschikt voor werkgerelateerde situaties. Je kunt bijvoorbeeld meer verschillende werkzaamheden verrichten vanuit 1 rolstoel!

Rolstoel, rolstoel.nl, rolstoel op maat, rolstoelen

O4 Rolstoel SwayHopper op bij Life4You op RTL 4

02-04-15

Zondag 25 januari 2015 was de SwayHopper te zien op RTL4 in het programma Life4You van Carlo en Irene. De rolstoel werd gepresenteerd tijdens het onderdeel Gadgets, waarin Carlo en Irene nieuwe snufjes, die handig of ingenieus zijn, maar vooral heel leuk behandelen. Op uitnodiging van Van Raam aangepaste fietsen werd de Veloplus uitgerust met een van de mooiste SwayHoppers uit ons O4 Experience Center!