In de categorie “O4 en…” vertellen wij je graag meer over de combinatie van onze Hoppers met  accessoires van derden, waarmee onze rolstoelen uitgerust worden. In dit terugkerend item proberen wij je een goed beeld te geven van de vele mogelijkheden waarmee jouw O4 je op een nóg breder vlak kan ondersteunen.

In deze eerste blog hierover gaan wij in op de combinatie van O4 Wheelchairs met een handbike, een veel geziene en gevraagde combinatie als het gaat om het vergroten van de actieradius van jouw rolstoel en daarmee het vergroten van jouw zelfstandigheid!

Handbike
Handbiken is naast een sport ook een veel gebruikte manier om grote afstanden te met jouw rolstoel af te leggen. Er zijn verschillende merken en typen handbikes op de markt. De grootste verschillen zijn zichtbaar bij de manier waarop de handbike aangekoppeld wordt en of deze is voorzien van elektrische ondersteuning. Kijkend naar onze Hoppers, raden wij vaak een handbike aan welke onder de zitting wordt gemonteerd. Dit is een stabiele(re) verbinding en heeft een minder extreme framebelasting als voordeel.

Tijdens het handbiken komen onze Hoppers ook goed tot uiting. Door het verstellen van de rugleuning via het RCA zit-systeem wordt er ook tijdens lange afstanden goede ondersteuning van jouw rug gezorgd. Vertaald naar ons assortiment, zijn onze rolstoelen OlympicHopper en onze SwayHopper hiervoor het meest geschikt. Heb je naast het RCA Zitsysteem ook gekozen voor de Actief Passief Module of rij je onze nieuwe WorkHopper? Dan zal je ook tijdens het handbiken maximaal profiteren van deze verstellingsmogelijkheden.

Heb je interesse in onze rolstoelen, mogelijk gecombineerd met een handbike, en wil je graag meer weten? Neem gerust contact met ons op!

contact

kontakt

contact

contact

Laura de Vaan handbike O4 Wheelchairs