Er op uit met jouw rolstoel!

Met dit mooie weer wil je er op uit! Hoe kan het ook anders, je bent een actieve en zelfstandige rolstoelrijder.

In deze blog willen we je graag wijzen op een online platform, uitgebreid met een app, waarop jij snel kan zien of en in welke mate een stad rolstoel toegankelijk is. Ideaal, zo weet je voordat je gaat al waar je aan toe bent en welke voorzieningen te gaat aantreffen! Kijk eens op www.ongehinderd.nl. Naast de beschikbare informatie hebben gebruikers de mogelijkheid om eigen ervaringen te delen en daarmee de beschikbare informatie aan te vullen, zodat de beschikbare informatie up to date blijft en steeds vollediger wordt!

Waarom is een rolstoel op maat belangrijk?

Een rolstoel die afgestemd is op jouw lichaam kan veel opleveren. De juiste rolstoel geeft kwaliteit van leven, meer autonomie en meer zelfregie. Je kunt zo zelfstandiger leven. Ook kan een goede rolstoel zorgen voor sneller herstel en beter behoud van je lichamelijke functies.

Daarnaast kun je met een goed passende rolstoel beter voor jezelf zorgen. De juiste rolstoel verlaagt jouw hulpbehoeften, omdat jij zelf veel mobieler bent. Het maakt het zelfs makkelijker om te gaan werken en doordat je langer in je rolstoel kunt zitten, verhoog je ook je prestaties op het werk.

De rolstoel die blijft ondersteunen

Binnen ons assortiment is er duidelijk gedacht aan de veranderende mens. Iedereen heeft andere wensen en behoeften, deze zijn bij geen mens hetzelfde.

Het unieke van de O4-rolstoel is de combinatie van een vast frame en de hoge mate van aanpasbaarheid. Het vaste frame zorgt voor een stabiel en energiearm rijgedrag. Maar onze rolstoelen laten zich eenvoudig aanpassen naar uw veranderende wensen en behoeften. De balansinstelling is snel aan te passen, waardoor de rolstoel u precies dat rijgedrag geeft waarnaar u opzoek bent. Tot op de millimeter nauwkeurig!